Skip to main content Skip to search

Tilitoimistopalvelut

Maksa vain asiantuntemuksesta jätä rutiinit koneille

Rendia Oy:n periaatteena on, että yrittäjän kirjanpidossa keskitytään oleelliseen eli suunnitellaan yrityksen taloutta kokonaisvaltaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että perehdymme yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toimialan mukaisiin erityiskysymyksiin. Asiakkaina meillä on maatiloja, pieniä toiminimiä ja isompia osakeyhtiöitä.

Asiakkaiden laskuissa ei eritellä kuittien määrää, sillä niiden kirjaaminen on siirretty koneiden tehtäväksi. Pääpaino työssä onkin yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitella yritystoiminnan kehittämistä yhtiön elinkaaren eri vaiheissa.

Autamme mielellämme yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Erityistä kokemusta mieltä löytyy veroneuvontaan liittyvistä asioista.

Toimialueena meillä on koko Suomi, vaikka pääasiassa kirjanpitoasiakkainamme on yrityksiä Etelä-Karjalasta (Parikkala, Rautjärvi, Imatra, Joutseno, Lappeenranta), Pohjois-Karjalasta (Kesälahti, Kitee, Joensuu) ja Etelä-Savosta (Savonlinna).

Kirjanpidossa käytämme Netvisor-ohjelmaa.  Selainpohjaisen ohjelman avulla asiakas voi myös itse katsoa reaaliajassa liiketoimintansa tunnusluvut, yrityksen kassavirran ja maksuvalmiuden.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Hoidamme yrityksesi lakisääteisen kirjanpidon ja siihen liittyvän aineiston tuottamisen.

Palkkahallinto

Tuotamme yrityksellesi palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti huolehtien erilaisista työantajamaksuista ja ilmoituksista viranomaisille.

Raportointi

Pidämme sinut ajan tasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja tarvittaessa mietimme keinoja yrityksesi tilanteen parantamiseen. Hoidamme viranomaisomaisraportoinnin puolestasi.