Skip to main content Skip to search

Tiimi

Rendia Oy palvelee asiakkaita laajalla ammattitaidolla

Toimitusjohtaja Merja Saarinen tuntee verolait ja yritysmaailman syvällisesti ja omaa käytännön kokemuksen siitä kuinka viranomaisen ja yrittäjän välillä käytävän kommunikoinnoin tulee tapahtua. Tiimiä vahvistavat myös rakennusalanasiantuntija Timo Saarinen.

Merja Saarinen, toimitusjohtaja (KTM, veroasiantuntija, isännöitsijä)

Perustin Rendia Oy:n palvelemaan niin yritys- kuin henkilöasiakkaita. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin 20 vuotta Verohallinnossa verotarkastajana ja erityisosaamiseni ovat verolakien ja yritysmaailman syvällinen tuntemus ja myös käytännön kokemus siitä kuinka viranomaisen ja yrittäjän välillä kommunikointi tulee tapahtua.
Usein puhumme samasta asiasta, mutta eri käsittein ja asiantuntijan tulkkaus on tarpeen, jotta väärinymmärryksiltä vältytään! Tämä tulkkaus on tuonut asiakkailleni usein tuhansien eurojen säästöjä.

Erityisvahvuuksinani ovat elinkeinoverotus, tuloverotus, kirjanpitolaki sekä rakentamiseen liittyvät teemat. Lisäksi hallitsen eri yhtiömuotoihin liittyvät kysymykset koko yritystoiminnan elinkaaren ajalta; perustamisesta lopettamispäätökseen tai sukupolvenvaihdokseen asti. Osakeyhtiölain tuntemus ja arvonlisäverotukseen liittyvät kysymyksen kuuluvat toki myös osaamisalueisiini.

Muuttuvassa laki- ja säädösviidakossa tulee päivittää osaamista jatkuvasti, tämä on minun vahvuuteni, sillä olen aidosti kiinnostunut ja innostunut alastani ja luen paljon alan kirjallisuutta sekä seuraan yhteiskunnallisia asioita. Mottoni onkin, että asiantuntijan tulee informoida asiakasta etukäteen uudistuksista ja muokata yhdessä niin yritystoimintaa kuin yksityishenkilön verotukseen liittyviä asioita.

Uusien tuulien puhaltaessa kirjanpidon ja yrityspalveluiden alalla olen ollut ensimmäisten joukossa siirtymässä sähköiseen kirjanpitoon. Miksi käyttäisimme aikaa ja rahaa rutiinityöhön, joka voidaan hoitaa tietotekniikan avulla, vaan keskitymme oleellisen eli yritystoiminnan ja asiakkaiden asioiden parhaaseen mahdolliseen hoitoon.

Ota yhteyttä >>

Jenni Repo, sähköisen taloushallinnon asiantuntija (liiketalouden merkonomi)

Olen toiminut taloushallinnon tehtävissä useilla eri toimialoilla ja Rendia Oy:n palveluksessa pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani mutta myös kehittämään tietotaitojani sillä yrityksessä kouluttaudutaan jatkuvasti. Vastaan muun muassa palkanlaskennasta, työsopimuksista, kuukausittaisista raportoinneista sekä hoidan sähköisten asiakkaiden ostoreskontraa. Opiskelen työn ohella myös tradenomitutkintoa.

Ota yhteyttä >>

Timo Saarinen, yritysjohdon konsultti (diplomi-insinööri, rakennusalan asiantuntija)

Olen tehnyt pitkän uran yritysmaailmassa. Erikoisosaamiseni löytyy rakennusalalta, jossa tunnen niin uudisrakentamisen kuin vanhojen kohteiden remontoinnin. Usein kiinteistöalalla kysynnän ja tarjonnan välinen kuilu johtuu siitä, että tarjottavat kohteet eivät löydä ostajaa tai vuokraajaa. Tämä kiinteistöjen ”jalostus” eli niiden muokkaaminen kysyntää vastaamaan onkin ala jonka hallitsen ja joka on erityisen tärkeä niin rakennusalan yrittäjille kuin yksittäiselle kiinteistönmyyjälle.

Konsultoin Rendia Oy:n asiakkaita erityisesti kiinteistöalaan liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä >>

Heli Silventoinen, palkanlaskennan asiantuntija, taloushallinnon asiakaspalvelu (laskentatoimen merkonomi)

Omaan monipuolisen osaamisen palkanlaskussa ja pitkän työkokemuksen taloushallinnon tehtävissä. Rendia Oy:n palveluksessa pystyn hyödyntämään näitä taitoja ja kehittymään ja kouluttautumaan lisää tällä jatkuvasti uudistuvalla alalla. Viihdyn asiakaspalvelussa ja tiimityö on minulle tuttua myös vapaa-ajalta, sillä toimin myös juniorilentopallovalmentajana.

Ota yhteyttä >>