Rendialla aloitamme syksyn uusin tuulin ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme opiskellen.

 -Tällä alalla on kehityttävä jatkuvasti, jotta pysymme ajan ”hermolla”, Rendia Oy:n toimitusjohtaja Merja Saarinen muistuttaa. Perjantait käytämme pääsääntöisesti kouluttautumiseen, mutta palvelemme toki asiakkaita puhelimitse ja hoidamme sovitut tapaamiset ajanvarauksella.

Aukioloajat 1.9.2020 alkaen:
Maanantai -torstai klo 9:00-16:00
Perjantai koulutuspäivä, tapaamiset ajanvarauksella

Muistathan, että voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse toimisto@rendia.fi

Rendialle lisäosaamista isännöinnistä

Merja Saarinen täydentää isännöinti osaamistaan ja on aloittanut syksyllä TIKO-Tieisännöitsijä koulutuksen. Koulutettu tieisännöitsijä hoitaa teiden hallinnolliset tehtävät, tilaa ja valvoo työt ja seuraa teiden kuntoa. Ha toimii joko hoitokunnanasiantuntija-apuna tai toimitsijamiehenä. Tieisännöitsijän palveluja käytetään muun muassa koulutuksessa ja neuvonnassa sekä tulevaisuudessa maaseudun vesisosuuskuntien ja ojitusyhteisöjen osana.

Myös yrityksen ydintiimiin kuuluva Timo Saarinen kouluttautuu tekniseksi isännöitsijäksi.

Palkanlaskennan lisäkoulutusta ja hankesuunnittelua

Rendian toimistossa asiakkaille tutuksi tullut Jenni Repo jatkaa syksyllä tradenomiopintojaan ja kouluttautuu palkkahallinnon lisäopinnoilla. Lisäksi Jenni osallistuu Saimaan ammattiopisto Sampon koordinoimaan RoboCamb- hankkeeseen, jossa opiskellaan ohjelmistorobotiikkaa ja keinoja tuottaa kilpailukykyä Etelä-Karjalan alueen yrityksille soveltamalla uusia innovatiivisia malleja uuden tekniikan tuomiseksi osaksi yrittäjän arkea.

Jenni on myös aktiivisesti mukana Rendian omassa kehityshankkeessa ”Sähköisten menetelmien kehittäminen asiakkaan näkökulmasta”.

Projektityöntekijänä Rendialla kesän työskennellyt Ritva Nieminen vahvistaa tiimiä vielä lokakuun loppuun asti.

Syyskuu on yrittäjien kuukausi

Syyskuun 5. päivänä vietettiin yrittäjän päivää. Jatkamme teemaa koko kuukauden ajana ja  järjestämme syyskuun lopulla ravintola Karpalossa tilaisuuden, jossa kerromme yrittäjiä kiinnostavan hankkeen etenemisestä muista ajankohtaisista verotukseen ja yrittäjyyteen liittyvistä teemoista. Tilaisuudessa tarjoillaan iltapalaa. Tilaisuudesta tiedotetaan lähemmin lisää.

Hyvää alkavaa syksyä!