-Taloyhtiön asioita tulee katsoa kokonaisvaltaisesti, Rendia Oy:n Merja Saarinen korostaa. Taloushallinnon ja verotuksen asiantuntija Rendia Oy on laajentanut toimintaansa ja toimii myös isännöitsijänä.


-Emme ole vielä juuri mainostaneet tätä uutta toimialaa, vaan asiakkaat ovat löytäneet meidät suositusten kautta. Asiakaspalautteen mukaan taloyhtiöissä kaivataan selkeyttä ja usein myös ulkopuolista tahoa, joka oikeasti ottaa kokonaisvaltaisen vastuun taloudesta ja isännöinnistä.

Meidän mielestämme isännöinnin tulee olla asiakaslähtöistä palvelua. Liian usein taloyhtiön asukkaille annetaan kyllä listoja ja numeroita, mutta ei mitään tulkintaa mitä numerot todellisuudessa tarkoittavat.

Tavoitteemme on, että kun taloyhtiön osakas lähtee taloyhtiönkokouksesta, on hänellä oikeasti ymmärrys, millainen yhtiön taloustilanne on ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia tehdään ja mitä ne tarkoittavat.

Myös remonttien kilpailutus tulee olla läpinäkyvää ja aina taloyhtiölle edullisinta, Saarinen muistuttaa. Isännöitsijän vastuulla on etsiä useampia remonttitarjouksia, esitellä ne ja antaa hallitukselle kaikki tarpeellinen tieto valintaa varten.
Rendian avulla taloyhtiö saa täyden palvelun saman katon alta; kokonaisnäkemyksen kirjanpidosta ja taloyhtiön tilanteesta reaaliaikaisesti.