-Hoidamme Parikkalan Urheilijat ry:n taloushallinnon kokonaisuudessaan, kertoo Rendia Oy:n toimitusjohtaja Merja Saarinen.

Yhteistyö aloitettiin vuoden 2018 alussa ja urheiluseuran ja jäsenten välistä maksuliikennettä selkeyttää suuresti se, että kaikki maksuihin liittyvät asiat hoituvat yhdessä paikassa ja nykyaikaisesti sähköisessä muodossa.

– Olemme lähettäneet jäsenmaksuista laskut sähköisesti suurimmalle osalle jäsenistöä, Saarinen kertoo.

– Mikäli jokin maksu ei ole ajantasalla ja sinun olisi pitänyt saada jokin lasku koskien mm. vaatteita, jäsenmaksua, osallistumismaksua tai sponsorimaksua, ota meihin yhteyttä.

Rendia Oy:n toimisto löytyy Parikkalan keskustasta ja helpoimmin yhteys onnistuu soittamalla numeroon 040 531 4240 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen merja.saarinen@rendia.fi.

Harrastaminen ei saa olla rahasta kiinni

Syksyn harrastuskausi on pian käsillä ja ilmoittautumiset ryhmiin sekä joukkueisiin alkavat. Parikkalan kunnassa satsataan nuorten ja lasten harrastuksiin ja tuetaan toimintaa myös rahallisesti. Esimerkiksi tilavuokria alle 18-vuotiaiden urheilijoiden harrastustoiminnasta ei kunta peri ollenkaan.

Tämä mahdollistaa urheiluseuran toiminnassa entistä suuremman panostuksen ohjaus- ja valmennustyöhön. Muidenkin kuntien kannattaisi ottaa vinkkiä tästä hienosta ja toimivasta mallista.

-Parikkalan Urheilijoissa kannustetaan kaikkia mukaan harrastamaan. Parikkalan Urheilijoissa voi tehdä maksusopimuksen. Mikäli lapsesi valitsee urheilijan polun, johon menee rahaa. Näihin rahamenokuluihin on olemassa työkaluja, kunhan vaan kerrotte huolista ja otatte yhteyttä. Tällä toiminnalla halutaan edesauttaa sitä, että nuorilla olisi mielekästä toimintaa eivätkä meidän parikkalalaiset nuoret syrjäytyisi!