Riikka Sikiö on ollut Rendia Oy:n kesätyöharjoittelijana. Monipuolinen työpaikka ja mukavia asiakkaita, aktiivinen Riikka kiteyttää työkokemustaan.

Riikka pääsi opiskelemaan ensihoitajaksi Lappeenrantaan. Ennen muuttoa opiskelupaikkakunnalle Riikka suuntasi toimistotöihin tätinsä firmaan Parikkalan keskustaan.

-Rendialla on ollut mukava tehdä töitä. Olen saanut tehdä monipuolisesti tehtäviä aina vessan siivouksesta pienimuotoisiin paperihommiin.
Työskentely tädin alaisuudessa on toiminut hyvin.

Työnantajana täti on tiukka, mutta myös toisaalta ihan rento. Täti osaa antaa työt niin, että osaan tehdä ne. Eli hän neuvoo todella hyvin.

Aktiivisesti lentopalloa Ruokolahden Rajussa pelaava Riikka nautti työpaikkaeduista, joihin kuului mm. ruokatunnit ja lounas. Kesätyöntekijä kertoikin pieni pilke silmakulmassa ruokatuntien olleen työrupeaman parasta antia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendia Oy tukee lasten ja nuorten urheilutoimintaa ja sponsoroi mm. lentopalloilija Aleksi Muukkosta. Lisäksi Rendia Oy tukee Parikkalan Urheilijoiden juniorilentopalloa sekä Simpeleen urheilijoiden juniorijalkapalloa, josta viimeisimpänä Hesa Cup -sponsorointi.
Haluamme olla mukana tukemassa urheiluseuroja, jotka tekevät arvokasta työtä nuorten ja lasten hyväksi!