Rendia Oy on sponsorikummi lentopalloa mestaruussarjassa pelaavalle Aleksi Muukkoselle. Oulun Ettan riveissä taituroiva pelaaja on Parikkalasta kotoisin.

-Seuraamme tiiviistii Aleksin uraa ja kehitystä, kertoo Rendia Oy:n Merja Saarinen. Aleksin pelit ovat sujuneet mallikkaasti ja mielellämme menisimme ihan paikan päälle seuraamaan otteluita, mutta koronatilanteen vuoksi olemme välttäneet turhaa matkustamista, Merja miettii.

-Onneksi pystymme seuraamaan pelit Ruutu+ palvelun kautta, urheilun ystäviksi tunnustautuvat Rendian naiset nauravat.

Terveiset Rendialle

Aleksi muistaa sponsoreitaan säännöllisillä viesteillä.

Moro moro! Paidat on tullu, mutta eivät oo vielä saaneet sposorimainoksia painettua. Hyvää tänne Ouluun kuuluu uuden kämppiksen kanssa on hyvin lähteny elämä luistamaan. Treenit kulkee ja paikat on pysyneet hyvin ehjänä ja se on näkyny nyt peleissäkin. Opintoja olen saanut hyvin etäopiskeluksi, joka on tässä koronatilanteessa todella hyvä. Hetkessä eletään ja päivä kerrallaan mennään koska ei voi tietää mitä seuravaana päivänä tapahtuu. Kiitos tsempeistä, huomenna on kova peli tulossa.

Keväälle suunnitteilla pelimatka

Oulun Ettan saapuu pelaamaan ensi tammikuussa Joensuuhun.

-Tämä mahdollisuus hyödynnetään ja suuntaamme silloin isommalla joukolla kannustamaan Aleksia. Jos ryhmä kasvaa suureksi, vuokraamme vaikka bussin, jotta kaikki pääsevät mukaan, Merja suunnittelee.

Aleksi Muukkonen pelaa Oulun Ettan riveissä. Kuva: Sanna-Marika Nurmela