Aleksi Muukkonen saapui Parikkalaan työharjoitteluun. Lentopallokausi Oulun Ettan riveissä päättyi joukkueen 7. sijaan mestaruussarjassa. Aleksille vuosi on ollut huikea menestystarina. Nuori mies valittiin myös Mestaruusliigan vuoden läpimurtopelaajaksi.

Rendia Oy on ollut Aleksi Muukkosen sponsori jo kahden vuoden ajan.

-Tuemme mielellämme nuoria ja Aleksi on alusta asti osoittanut olevansa esimerkillinen urheilija niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, Merja Saarinen kertoo.

-On ollut mahtavaa seurata Aleksin lentopallo uraa. Tästä on tullut koko perheen yhteinen harrastus, sillä kotiin hankittiin Ruutu+ jotta Aleksin pelit voidaan seurata täältä Parikkalasta käsin. Laji on tullut tutuksi ja useampi ilon kyynelkin on tullut vieritettyä. Jännitimme valitaanko Aleksi vuoden läpimurtopelaajaksi, ja toki pelkästään se, että on ehdolla on jo hieno saavutus. Nyt juhlistimme valintaa ja joimme kakkukahvit Rendian toimistolla.

Opinnot etenevät

-En epäröinyt hetkeäkään, ottaa Aleksia työharjoitteluun. Merja Saarinen vakuuttaa.  Taloushallinnon opiskelu on ollut oikea valinta lentopalloilijan tulevaisuuden suunnitelmia tukemaan.

Aleksi on ollut myös aiemmin Rendialla työharjoittelussa ja työtiimi on Merjan kanssa yhteisellä linjalla Aleksin kanssa työskentelystä.

-Aleksi on ystävällinen, kohtelias, määrätietoinen, kehuvat rendialaiset työharjoittelijaansa. Nuori mies on helppo ottaa mukaan tiimiin. Into oppia uutta ja sama määrätietoisuus, jolla Aleksi vie lentopallouraansa eteenpäin näkyy myös opinnoissa ja työotteessa.