Skip to main content Skip to search

Ajankohtaista

Lentopallolupaus Rendia Oy:llä harjoittelussa

Aleksi Muukkonen on Parikkalasta kotoisin oleva reipas nuori mies, joka suuntasi Ouluun opiskelemaan merkonomiksi, mutta ennen kaikkea pelaamaan lentopalloa Oulun Ettan riveihin. Nyt Aleksi suorittaa harjoitteluaan Rendia Oy:n palveluksessa.

Lue lisÄÄ

Arvonlisävero maksuun maksuperusteisesti

Yritys voi maksaa arvonlisäveron vasta silloin kun saa maksun myynnistään. Tämä maksuperusteinen malli sopii pienyrityksille erityisesti aikana, jolloin asiakkaiden maksuissa voi olla epävarmuutta.

Lue lisÄÄ

Rendia Oy:n tiimi sai vahvistusta

Jenni Repo aloitti Rendia Oy:n palveluksessa helmikuun alussa ja vastaa nyt Parikkalan toimistossa palkanlaskennasta, työsopimuksista, kuukausittaisista raportoinneista sekä sähköisten asiakkaiden ostoreskontrasta.

Lue lisÄÄ

Yrittäjän päivä 5.9.

Hyvää Yrittäjän päivää ja onnittelut kaikille yrittäjille! Tänään on meidän päivämme! Juhlapäivän kunniaksi kysy Rendia Oy:sta isännöinnin ja kirjanpidon tarjousta.

Lue lisÄÄ

Pienikin palkka ilmoitettava tulorekisteriin

Kesällä on remonttien aika ja yritykset palkkaavat kesätyöntekijöitä. Tehdystä työstä maksetaan palkka ja maksajan tulee muistaa, että kaikki palkat tulee ilmoittaa tulorekisteriin. Mitään euromääräistä alarajaa ei ole.

Lue lisÄÄ

Toiminimi vai osakeyhtiö?

Heinäkuusta 2019 lähtien voi osakeyhtiön perustaa ilman aiemmin vaadittua 2500 euron alkupääomaa. Kynnys yrityksen perustamiseen madaltuu, mutta onko osakeyhtiö automaattisesti paras vaihtoehto?

Lue lisÄÄ