Skip to main content Skip to search

Ajankohtaista

Kiitokset messukävijöille!

Rendia Oy osallistui ensimmäistä kertaa Parikkalan Messuille ja tapahtuma toi mukanaan roppakaupalla mukavia kohtaamisia, paljon palautetta ja uusia ideoita.

Lue lisÄÄ

Sijoituskohteena pientila

Viisas kiinteistösijoittaja laskee tuoton ja miettii sijoituskohteet huolella. Asuntosijoittamisen käydessä kuumana ovat muut sijoituskohteet jääneet vähemmälle huomiolle. Ammattisijoittajat ovat suunnanneet katseensa pientiloihin.

Lue lisÄÄ

Muista kaikki vähennykset – veroilmoituksen 10 tärkeää kohtaa

Rendia Oy muistuttaa, että veroilmoituksen viimeinen palautuspäivä on jo käsillä, mutta korjauksia voi tehdä eräpäivän jälkeenkin.
Eräpäivän jälkeen korjauksia ei voi tehdä sähköisesti vaan ne tehdään paperiseen ilmoitukseen, pyydä tähän apua asiantuntijalta. Voit säästää satasia!

Lue lisÄÄ

Yritystyöryhmän raportti

Valtiovarainministeriö asetti elokuussa 2016 työryhmän, jonka tehtävänä oli tarkastella yritysverotuksen nykyistä tasoa ja mallia kilpailukyvyn, talouskasvun ja tuottavuuden kannalta. Työryhmän tehtävänä oli myös antaa asiantuntija näkemys investointivarauksesta yritysverotuksessa.

Lue lisÄÄ

Ulkosuomalaisen verotus Suomessa työskennellessä

Ulkomailla vakituisesti asuva voi työskennellä Suomessa esimerkiksi kesätöissä, ja maksaa verot progressiivisesti, sillä vuodesta 2014 lähtien rajoitetusti verovelvollinen on voinut vaatia ansiotulojensa verottamista progressiivisesti lähdeverotuksen sijasta. Lähdevero on 35%.

Lue lisÄÄ