Skip to main content Skip to search

Ajankohtaista

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2019!

Kiitokset kuluneesta vuodesta! Vuoden vaihteessa mietitään aina menneen vuoden tapahtumia ja suunnitellaan tulevaa. Tämä vuosi on tuonut Rendia Oy:lle paljon uusia asiakkaita, uuden oppimista, lukuisia tapahtumia ja ennen kaikkea uusia ideoita tulevalle vuodelle.

Lue lisÄÄ

Joulun tunnelmaa

Tervetuloa katsomaan tämän joulun sisustustrendejä Rendia Oy:n tiloihin 30.11.2018 klo 8 – 16 sekä kuulemaan verotuksen viimeisimmistä uudistuksista.

Lue lisÄÄ

Kirjanpitäjä ja talonpoikaisjärki

Kokenut kirjanpitäjä osaa käyttää työssään talonpoikaisjärkeä. Keskittyminen muutaman euron kulukuitteihin, silloin kun pitäisi katsoa yritystoimintaa kokonaisuutena, ei ole asiakkaan etu.

Lue lisÄÄ

Kiitos hyvästä seurasta!

Viihdyimme mainiosti Parikkalan kesäteatterissa 11.8.2018 seuraten Jukka Puotilan esitystä. Ennen esitystä nautimme Rendia Oy:n tiloissa Eija Pekosen loihtimat herkut, jotka kaikki oli valmistettu paikallisista antimista.

Lue lisÄÄ

Kirjanpitäjä on yrittäjän luottohenkilö

Vastuullisuus kirjanpitoalalla on ensiarvoisen tärkeää. Tämä on aihe, mistä Rendia Oy:llä on vahva mielipide, niin vahva että kommentoimme paikallislehdessä aiheesta yleisöosaston kirjoituksen muodossa.

Lue lisÄÄ
  • 1
  • 2